Om oss

Om oss

Norcar minilastere produseres på vestkysten av Finland. Et land som er kjent for teknisk kompetanse og geniale oppfinnelser, smart arbeid og bedre løsninger. Vi finner er kjente for vår flid, vi gir ikke opp før resultatet er perfekt. Norcar er kjernen i alt dette, en smartere måte å gjøre ting på.

Norcar har utviklet og solgt høykvalitets minilastere siden 1998 (etablert i 1979). Opp gjennom årene har vi bygget opp vår produktlinje for å imøtekomme kravene og forventningene til kundene våre. Det stadig voksende utvalget av redskaper byr på muligheten til å utføre ulike arbeidsoppgaver lett og effektivt. Våre vanlige kunder er mennesker som arbeider med vedlikehold av parkanlegg, entreprenører, bønder og vaktmestere.

Norcar minilastere er en god støtte under arbeider både innen- og utendørs. Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og nøye utvalgte komponenter for våre produkter. Dette gir robuste og varige lastere for alle forhold, år etter år.

Vi bryr oss om våre kunder. Og noe av det viktigste vi gjør hos Norcar, er å tilby den best mulige tekniske støtten og servicen i tett samarbeid med deg som er vår kunde.