SEWE Maskin med agentur på Norcar

SEWE Maskin med agentur på Norcar

Øyvind Wekre, founder. Torstein Hamnes, Sales manager. Jon Magne Sæter, founder.

Sewe Maskin AS har fått agenturet på Norcar og er dermed ny norsk importør av de finskproduserte minilasterne.

Sewe Maskin AS med hovedkontor i Surnadal har fått agenturet på Norcar og er ny norsk importør av de finskproduserte minilasterne. Sewe Maskin vil videreføre dagens forhandlernettverk og skal være tett på markedet. De lover god oppfølging av alle eksisterende og fremtidige Norcar-kunder.

  • Norcar har et sterkt fortfeste i Norge og jeg gleder meg til å fronte disse fantastiske maskinene framover. I samarbeid med allerede eksisterende forhandlere, i hovedsak Eiksenter-kjeden, ønsker vi å bygge videre på det gode fundamentet de allerede har lagt for Norcar. Både våre eksisterende og nye kunder kan være trygge på at vi skal ta Norcar videre og sørge for førsteklasses service og deletilgang, forteller daglig leder/salgssjef Torstein Hamnes.

Sewe Maskin har allerede maskiner og redskaper på lager, og har opprettet gode rutiner for å håndtere reservedeler og reklamasjoner.

  • Vi jobber nå tett med fabrikken for å opprette et solid delelager i Midt-Norge som kan forsyne hele landet, forsikrer Torstein.

Løftekapasitet fra 750 kg til over 1500 kg

Norcar leverer minilastere med løftekapasitet fra 750 kg til over 1500 kg og motoreffekter fra 20 hk til 49,6 hk. Maskinene kan leveres i ulike konfigurasjoner og med en rekke tilleggsutstyr, alt etter kundens behov.

  • Vi har også et bredt utvalg av redskaper tilpasset Norcar. Dette er alt fra skuffer, pallegafler, fôrhåndteringsredskaper til hydraulisk drevne snøfresere, jord- og stubbfreser og klippe, feie, pusse- og graveaggregater, demonstrere han.

Sewe Maskin AS
Sewe Maskin AS er etablert av Jon Magne Sæter og Øyvind Wekre som en del av konsernet Agri Midt-Norge AS. De to har lang erfaring fra landbruk- og anleggsbransjen gjennom Eiksenteret Midt-Norge, som også tilhører samme konsern.