Over ons

Over ons

Norcar knikladers worden geproduceerd aan de westkust van Finland, het land dat bekend staat om zijn technische kennis en ingenieuze uitvindingen, zijn slimme werk en betere oplossingen. Wij Finnen staan bekend om onze ijver, we stoppen niet voordat het perfect is. Norcar is de essentie van dit alles: een slimmere manier om dingen te doen.

Norcar (opgericht in 1979) ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige knikladers sinds 1998. In de loop der jaren hebben we onze productlijn uitgebreid om aan de eisen en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Dankzij het voortdurend groeiende assortiment aanbouwwerktuigen kunnen er verschillende taken gemakkelijk en effectief worden uitgevoerd. Het grootste gedeelte van onze klanten werkt in de groenvoorziening, als ondernemer, in de landbouw of in de schoonmaaksector.

Een Norcar-kniklader is zowel voor binnen als voor buiten een uitstekend hulpmiddel.We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en zorgvuldig geselecteerde componenten voor onze producten. Dat zorgt voor robuuste, duurzame knikladers die jaar na jaar geschikt zijn voor alle omstandigheden.

Wij geven om onze klanten. En een van de belangrijkste onderdelen van ons werk bij Norcar, is het leveren van de best mogelijke technische assistentie en service, in nauwe samenwerking met u, onze klanten